Ίβιτς: " Ο Κλάους είναι αρχηγός της ομάδας και έτσι θα παραμείνει".

Αποτέλεσμα εικόνας για κλαους παοκ


Ο Βλάνταν Ίβιτς μίλησε για το αυριανό παιχνίδι όμως η συζήτηση επικεντρώθηκε γυρω απο το θέμα του Κλάους

Συγκεκριμένα ανέφερε πως  "Είναι αρχηγός της ομάδας και έτσι θα παραμείνει". 

 Αναλυτικά, όσα δήλωσε: 

 Για το που επικεντρώθηκε η προετοιμασία μέσα απο αυτή τη μεγάλη διακοπή

 "Από αυτό που περιμέναμε, είχαμε μία εβδομάδα παραπάνω διακοπή. Σίγουρα δεν είναι ευχάριστο, θα προτιμούσα να είχαμε παιχνίδι. Κάναμε φιλικό, αλλά δεν είναι το ίδιο. Προσπαθήσαμε να ανεβάσουμε την ομάδα μετά από κακά αποτελέσματα που είχαμε. Ήμασταν πιο ξεκούραστοι από τον αντίπαλο και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε μία μάχη που μπορεί να μας προσφέρει κάτι".


 Για το αν περιμένει παρόμοιο παιχνίδι όπως το πρώτο ματς "Πιστεύω ότι είναι διαφορετικό ματς. Ο αντίπαλός μας παίζει στην έδρα του, είναι ανεβασμένος, έχει καλά παιχνίδια και καλά αποτελέσματα. Εμείς δεν έχουμε άλλο περιθώριο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, πειθαρχημένοι και να προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι για να βγάλουμε κάτι θετικό". 

 Για τις απουσίες του Περέιρα και του Τζαβέλλα και πόσο επηρεάζουν τα πλάνα του "Είναι δύο παίκτες που ήταν στην αποστολή, το αν θα ήταν βασικοί δεν μπορώ να σας πω. Απώλεια είναι και ο Κλάους που είναι τιμωρημένος λόγω των καρτών. Έχουμε παίκτες που μπορούν να δώσουν απαντήσεις. Πιστεύω στους παίκτες μου". 

 Για τη Φιορεντίνα "Έχει ποιοτικούς παίκτες. Πιστεύω, όμως, ότι μπορούμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι" Για το αν υπάρχει το "πιστεύω" για τη νίκη μέσα στην ομάδα "Η ψυχολογία της ομάδας είναι καλή. Αυτό που είπα και πριν λίγο, τις δύο εβδομάδες που πέρασαν, προσπαθήσαμε να λύσουμε προβλήματα που είχαμε το προηγούμενο διάστημα. Οι παίκτες είναι θετικοί, ορεξάτοι, Θα δώσουν το 100%, ό,τι καλύτερο για αυτό που θέλουμε να κάνουμε". 

 Για τις σχέσεις της ομάδας με τον Αθανασιάδη "Ο Αθανασιάδης είναι ο αρχηγός της ομάδας και παίκτης και έτσι θα παραμείνει". 

 Για το αν θα βασιστεί στην εμπειρία των Τιάμ, Μπρκιτς, Κρέσπο από το ιταλικό ποδόσφαιρο "Έχουν σχέση με το ιταλικό πρωτάθλημα, έχουν παίξει εδώ, αυτό τώρα μπορεί να είναι θετικό, μπορεί και όχι. Δεν μπορείς να υπολογίζεις και να προβλέψεις ορισμένα πράγματα που θα γίνουν. Ξέρουν παραπάνω πράγματα, αλλά είμαι σίγουρος ότι όλοι οι παίκτες γνωρίζουν τον αντίπαλο και περιμένω να αντιδράσουν και να κάνουν ένα καλό παιχνίδι". 

 Για το ποιο στοιχείο βοηθά τον ΠΑΟΚ να παίρνει αποτελέσματα κόντρα σε μεγάλες ομάδες "Η ομάδα πάντα χρειάζεται να κάνει και να δίνει το 100%. Όταν υπάρχουν αντίπαλοι όπως η Φιορεντίνα ή κάποιες ομάδες από τα καλύτερα πρωταθλήματα, δεν μπορώ να πω ότι δεν δίνουμε κάτι παραπάνω. Γιατί συμβαίνει αυτό, δεν ξέρω. Κάθε προπονητής προσπαθεί να το αλλάξει. Υπάρχουν και παίκτες που κάθε φορά δίνουν το ίδιο. Αυτό εξαρτάται από τον παίκτη".

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365