Μονο ο Σαββίδης είπε το ναι,οι άλλοι τις πάπιες

Αποτέλεσμα εικόνας για σαββιδης παοκΑν και επίσημες προσκλήσεις δεν έχουν αποσταλεί, επί της ουσίας μόνο ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης είναι απολύτως πρόθυμος να συμμετάσχει στη συνάντηση των τεσσάρων. Οι υπόλοιποι για διαφορετικούς λόγους είναι επιφυλακτικοί ως και αρνητικοί να αποδεχτούν την πρόσκληση και να βρεθούν γύρω από ένα τραπέζι. Ένα θέμα υπάρχει σχετικά με αυτόν που θα φαίνεται ότι απευθύνει τις προσκλήσεις. Η εκτίμηση που επικρατεί είναι πως περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας θα έχει μια προσπάθεια υπό την αιγίδα του νέου υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη. Γνωστό είναι άλλωστε πως και ο νέος υφυπουργός συνεργάζεται και συνομιλεί με τον τοποτηρητή των ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ Κωστάκη Κουτσοκούμνη.

 Ο Γιάννης Αλαφούζος χωρίς να τοποθετείται επίσημα έχει αφήσει να φανεί πως αρνείται να καθίσει στο ίδιος τραπέζι με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Υπολογίζει όμως πως θα βρεθεί σε δύσκολη θέση αν είναι τελικά ο μόνος που θα αρνηθεί την πρόσκληση... Ο ουσιαστικός ηγέτης και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης κρατά κλειστά τα χαρτιά του μέχρι στιγμής. Η εκτίμηση είναι πως τελικά θα συμμετάσχει στη συνάντηση αν και δεν είναι το καλύτερό του μια συνάντηση με τον Μαρινάκη.

 Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού προβληματίζεται κυρίως από την εισαγγελική απαγόρευση απασχόλησης με το ποδόσφαιρο που του έχει επιβληθεί. Στην παρούσα φάση δεν θα ήθελε να αντιμετωπιστεί ως μη συνεργάσιμος για την άρση των αδιεξόδων στο ποδόσφαιρο και θα θελήσει να πάρει μέρος στη συνάντηση στον βαθμό που δεν θα έχει προβλήματα με τον περιοριστικό όρο που του έχει επιβληθεί.. Γίνεται σαφές πως η συμμαχία των τριών δεν αντιμετωπίζει με τον ίδιο τρόπο την συνάντηση και δεν κινείται στο πνεύμα συνδιαλλαγής και συνεννόησης στο οποίο φαίνεται να κινείται ο κ. Σαββίδης.

CONVERSATION

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365