Βασιλειάδης: «Ειμαι ΠΑΟΚ και δεν έχω να αποδείξω σε κανέναν τίποτα"Στον ΠΑΟΚ αγωνίστηκε τις σεζόν 2000-06, 2008-09 και μετά την τελευταία του θητεία την περασμένη σεζόν είχε φροντίσει να ξεκαθαρίσει πως ο κύκλος του στην ομάδα της καρδιάς του έκλεισε. Λίγο καιρό αργότερα ήρθε η πρόταση της ΑΕΚ και πριν επιστρέψει ως αντίπαλος περιμένει πως θα υπάρξουν κάποιες αρνητικές αντιδράσεις, ωστόσο δεν έχει ν’ αποδείξει κάτι και περιμένει να μπει συγκεντρωμένος στο παρκέ για το σημαντικό παιχνίδι. Η νίκη με το Ρέθυμνο ήρθε. Η ΑΕΚ έκανε το 5/5 στην Basket League και ήρθε η στιγμή για ν’ αντιμετωπίσεις τον ΠΑΟΚ. Μέχρι τώρα έλεγες πως δεν έχεις στο μυαλό σου αυτό το παιχνίδι, πλέον όμως δεν γίνεται να μην το σκέφτεσαι: 

«Φυσικά, δεν γίνεται να μην σκέφτομαι αυτό το παιχνίδι! Επιστρέφω σε ένα περιβάλλον που είναι πολύ οικείο σε μένα. Από το γήπεδο, τους παίκτες, τους φιλάθλους. Βέβαια, είναι οικείο, αλλά από την άλλη θα είναι δύσκολο. Θα είμαι στρεσαρισμένος επειδή θα είμαι αντίπαλος με την ομάδα μου. Είναι η πρώτη φορά θα αντιμετωπίσω τον ΠΑΟΚ. Όταν είχα επιστρέψει με τον Ολυμπιακό, ήμουν τραυματίας κι έτσι το είδα ως… θεατής».

 Δεν πιστεύω να κάνεις τον τραυματία για να αποφύγεις την επιστροφή: «Όχι, όχι θα παίξω (γέλια)! Όντως ήμουν τραυματίας τότε!».


Το καλοκαίρι με δηλώσεις σου είχες πει πως ο κύκλος σου στον ΠΑΟΚ έκλεισε. Λίγο καιρό αργότερα τα βρήκες με την ΑΕΚ. Περιμένεις πως θα υπάρξουν αντιδράσεις; «Το καλοκαίρι είχα δηλώσει ότι ο κύκλος μου στον ΠΑΟΚ έκλεισε κι ότι δεν θα παίξω ξανά στην ομάδα, δεν ήταν για το γεγονός ότι θα ερχόμουν στην ΑΕΚ, αφού δεν είχαμε μιλήσει ακόμα. Ίσως κάποιοι δεν το πιστεύουν αυτό. Σίγουρα περιμένω πως θα υπάρξουν κακές αντιδράσεις και κάποιοι δεν θα πάρουν με καλό μάτι την επιστροφή μου. Δεν έχει σημασία όμως, κακά τα ψέματα αυτή είναι η ομάδα μου! Θα νιώσω σαν στο σπίτι μου, αλλά δεν θα πρέπει να επηρεαστώ. Θα πρέπει να μπω συγκεντρωμένα στο παιχνίδι και δεν έχω ν' αποδείξω κάτι σε κανέναν».

CONVERSATION

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365