Μπόσκαν: "Είδατε ολοι πόσο καλή ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ"

Αποτέλεσμα εικόνας για μποσκαν


Ο μεν Μπόσκαν δεν δίστασε στον τηλεοπτικό αέρα της Nova να χαρακτηρίσει τον Ανδρέα Φράγκο MVP της αναμέτρησης. Ο δε Καλμαζίδης έδωσε τα εύσημα στους παίκτες του για την εμφάνιση δηλώνοντας ικανοποιημένος από την απόδοση τηρουμένων των απουσίες Ντάντε και Γκόμεζ. Ενδιαφέρον ήταν το σετ των δηλώσεων στο ντέρμπι.

 Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Σλόμπονταν Μπόσκαν τόνισε: «Πολύ σημαντική νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ. Σημαντικό επίσης που δεν είχαμε απώλεια βαθμούς στην έδρα μας, μπροστά στον κόσμο μας. Είδαν όλοι όμως πόσο καλή ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ και πόσο σημαντική είναι η νίκη μας. Ο Στιβαχτής και ο Φράγκος ήρθαν από τον πάγκο και έπαιξαν πολύ καλά και μπράβο τους. Απέναντι σε μία ομάδα όπως τον ΠΑΟΚ είναι πολύ σημαντικό να έρχονται βοήθειες από τον πάγκο και σήμερα αυτό έγινε σε πολύ καλό βαθμό. Ο κόσμος ήταν καταπληκτικός, είναι πολύ ωραίο να παίζεις σε γεμάτο γήπεδο και να σε υποστηρίζουν από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο πόντο».

 Ο κορυφαίος του Ολυμπιακού Ανδρέας Φράγκος είπε: «Ήταν ένα παιχνίδι που εγώ προσωπικά το βλέπω σαν ένα πρώτο τεστ για να αναγνωρίσουμε που βρισκόμαστε που μπορούμε να φτάσουμε και να βελτιωθούμε. Η νίκη ή ήττα προσωπικά δεν θα σήμαινε κάτι αφού είναι πολύ αρχή ακόμα στη σεζόν. Το σημαντικό είναι ότι καταφέραμε να αλλάξουμε μέσα στο παιχνίδι κάποια τεχνικά και τακτικά στοιχεία και έτσι φτάσαμε στη νίκη. Από κει και πέρα θα δουλέψουμε στις προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα για να βελτιώσουμε κάποιους τομείς. Όσον αφορά τον κόσμο το έχω ξαναπεί και παλαιότερα, ότι είναι πολύ ωραίο να δημιουργείται τέτοια ατμόσφαιρα. Είναι πολύ σημαντικό και για εμάς τους αθλητές και έτσι θέλουμε να είναι ο κόσμος κοντά μας και στα επόμενα παιχνίδια και εμείς από την πλευρά μας να συνεχίσουμε να του δίνουμε χαρές».

CONVERSATION

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365