Μίχελ: "Δεν έχουμε βάλει πωλητήριο στον Κλάους αλλα.."


Μίχελ


Στην υπόθεση του Στέφανου Αθανασιάδη, που βρίσκεται στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ από το πρωί της Παρασκευής λόγω ενός δημοσιεύματος, αναφέρθηκε ο Λούμπος Μίχελ και τόνισε ότι δεν έχει αλλάξει κάτι τον τελευταίο καιρό. 

 «Όλοι οι ποδοσφαιριστές σε όλον τον κόσμο έχουν τιμή πώλησης», ανέφερε ο αθλητικός διευθυντής του «δικεφάλου του Βορρά», αλλά και: «δεν υπήρξε κάποια μετατροπή στη σχέση του με την ομάδα κι εγώ ως αθλητικός διευθυντής δεν πήρα κάποια διαφορετική εντολή».

 Αναλυτικά η τοποθέτηση του Μίχελ «Όλοι οι ποδοσφαιριστές σε όλον τον κόσμο έχουν τιμή πώλησης. Το ίδιο ισχύει και για τους δικούς μας. Πάντα αξιολογούμε τις προτάσεις. Δεν θέλουμε τον ΠΑΟΚ νεκροταφείο φιλοδοξιών. Από κει και πέρα όμως παράλληλα θέλουμε να παίρνουμε το 100% από τους παίκτες μας και να τους δίνουμε κίνητρο. Αυτή είναι μια καθημερινή προσπάθεια. Σε ότι αφορά τον Κλάους, δεν υπήρξε κάποια μετατροπή στη σχέση του με την ομάδα κι εγώ ως αθλητικός διευθυντής δεν πήρα κάποια διαφορετική εντολή, ισχύει και για εκείνον ό,τι ισχύει για όλους τους ποδοσφαιριστές μας. Είμαστε εδώ για να βοηθάμε όλους τους παίκτες μας να βελτιώνονται και να ξεπερνούν όποιο πρόβλημα έχουν».

CONVERSATION

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365