Οι υποθέσεις επιβεβαιωνονται.

Αποτέλεσμα εικόνας για ιβιτςΑντιδράσεις προκάλεσε ο Βλανταν Ιβιτς με τις δηλώσεις-καρφιά που έριξε για κάποιους παίκτες, κάνοντας κάτι που έπρεπε να είχαν κάνει και οι προηγούμενοι προπονητές. Όπως λέει ο λαός κάλιο αργά πάρα ποτέ αφού έπρεπε να είχε γίνει ένα ξεσκαρταρισμα εδώ και χρόνια στον ΠΑΟΚ όντας ολοφάνερο ότι η ομαδα πονάει από μέσα.

Οι αντιδράσεις του λαού μετά από τις δηλώσεις ήταν σαφέστατες αφού η πιο μεγάλη μερίδα στηρίζει τον Ιβιτς και αυτά που είπε αλλά περιμένει να κάνει πράξη τα λεγόμενα του και να καθαρίσει επιτέλους τον ΠΑΟΚ από μέσα.

Εγώ προσωπικά υποστηρίζω το μότο "στήριξη στον προπονητή" είτε αυτός λέγεται Ιβιτς είτε Τουντορ είτε Αναστασιαδης,και μετά από τις δηλώσεις αυτές του κόουτς είμαι πέρα για πέρα μαζί του αρκεί βέβαια να μην μείνει στα λόγια όπως προηγούμενοι συνάδελφοι του και να κάνει την δουλειά του αφού είναι μέρος της δουλειάς του το "καθάρισμα" των αποδυτηρίων και η "υγεία" της ομάδας σε όλους τους τομείς. Πλέον οι υποθέσεις για το που πονάει η ομαδα επιβεβαιωνονται!

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365