«Πόλεμος» Ελλάδας-Βοσνίας, φόβοι για επεισόδια!

Βοσνία


Το ματς της Ελλάδας με την Βοσνία διεξάγεται αύριο Κυριακή (13/11) στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά οι φιλοξενούμενοι έδειξαν εχθρικές διαθέσεις πριν τη σέντρα, προκαλώντας φόβους για ενδεχόμενα επεισόδια. Όλα ξεκίνησαν από μια ασήμαντη αφορμή, όταν οι Βόσνιοι κατηγόρησαν τους ανθρώπους της Ελλάδας για «εσκεμμένη» καθυστέρηση στην άφιξη του πούλμαν, που μετέφερε την αποστολή στο ΟΑΚΑ για να προπονηθεί!

 Όπως ισχυρίστηκαν το πούλμαν έφτασε στο ξενοδοχείο στις 18:45 την ώρα που η προπόνηση ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 18:30. Μετά από αυτό, η μπάλα πήρε και τα... ελλειπή μέτρα ασφαλείας! 

Τόνισαν μάλιστα πως το περιπολικό που συνόδεψε την αποστολή ήταν πίσω από το πούλμαν και όχι μπροστά (όπως θα έπρεπε, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι ίδιοι) για να ανοίγει δρόμο και να διευκολύνει την μετακίνηση ως το ΟΑΚΑ... Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, οι αντίπαλοι μας εκτόξευσαν και απειλές για τον αγώνα των δύο ομάδων στη Βοσνία, με αποτέλεσμα η ελληνική ομάδα να ενημερώσει τον Τσέχο παρατηρητή του αγώνα και να ακολουθήσει εύλογα η καταγγελία στη FIFA! 

 Όπως υποστήριξε η ελληνική πλευρά για την καθυστερημένη άφιξη στο γήπεδο ευθύνονται τόσο οι παίκτες και συνολικά το τιμ των φιλοξενούμενων που καθυστέρησαν να κατέβουν από το ξενοδοχείο, όσο και η κίνηση στους δρόμους. Επιπλέον, από την στιγμή που η προπόνηση των Βόσνιων δεν ήταν «επίσημη» δεν ήταν καν υποχρεωμένοι να έχουν περιπολικό, αλλά φρόντισαν τόσο για το όχημα της αστυνομίας, όσο και για την παρουσία stewards στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να διασφαλίσουν ότι δεν θα υπάρχουν απρόοπτα. Την ίδια ώρα τόσο οι τάξεις της ομοσπονδίας όσο και της αστυνομίας «τρέμουν» για επεισόδια με πρωταγωνιστές τους Βόσνιους, καθώς έχουν προμηθευτεί περίπου 900 εισιτήρια για την αναμέτρηση και αναμένονται οδικώς στη χώρα μας..

CONVERSATION

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365