Πάουλο Σόουζα: «Η πιο δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα του ομίλου ο ΠΑΟΚ»

Πάουλο Σόουζα: «Η πιο δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα του ομίλου ο ΠΑΟΚ»Με τα καλύτερα λόγια για το αγωνιστικό επίπεδο του ΠΑΟΚ μίλησε ο Πάουλο Σόουζα στη συνέντευξη τύπου για το ματς με τη Φιορεντίνα.

 Ο προπονητής των «βιόλα» χαρακτήρισε την ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς ως την πιο ανταγωνιστική και δυνατή ομάδα του γκρουπ, προσθέτοντας ότι είναι πολύ καλό για τον Δικέφαλο, που δεν αγωνίστηκε το Σαββατοκύριακο, αφού επικεντρώθηκε πλήρως στο αυριανό ματς.

 «Είμαστε επικεντρωμένοι μόνο στο αυριανό ματς. Ο ΠΑΟΚ είναι η πιο δυνατή και πιο ανταγωνιστική ομάδα του ομίλου. Οι Έλληνες δεν έχουν καν το πρωτάθλημα να σκεφτούν λόγω των αναβολών και έτσι μπορούν να συγκεντρωθούν πλήρως στο ματς», είπε ο Πορτογάλος τεχνικός που πρόσθεσε: «Το να τερματίσουμε πρώτοι είναι βασικό. Έχουμε δει ότι στις κληρώσεις έχει μεγάλη σημασία. Αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να συνηθίσουμε να κερδίζουμε, γιατί αυτό μας φέρνει πιο κοντά στην τελική επιτυχία». Παράλληλα, έδωσε πολλές πιθανότητες να είναι βασικός στο σχήμα της Φιορεντίνα ο Μπαμπακάρ.

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365