Μίχελ ψάχνει, Ιβάν αποφασίζει

Μίχελ


Τα πρωταθλήματα σε όλον τον κόσμο διακόπτονται και ο Λούμπος Μίχελ θα ταξιδέψει στο εξωτερικό για να παρακολουθήσει από κοντά παιχνίδια εθνικών ομάδων. Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ έχει ήδη ξεχωρίσει περιπτώσεις παικτών που θα τσεκάρει τις επόμενες μέρες από κοντά στους αγώνες των εθνικών ομάδων από την Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή. 

 Ο Μίχελ θα κάνει τις εισηγήσεις του στον Ιβάν Σαββίδη (το ίδιο θα συμβεί και για τη θέση «8» αλλά και τον επιπλέον εξτρέμ που θέλουν στην Τούμπα) και ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ θα είναι αυτός που θα πάρει τις τελικές αποφάσεις. 

 Τι περιλαμβάνει η λίστα Ο Ιβάν Σαββίδης συνηθίζει να κρίνει κατά περίπτωση και γι’ αυτό ο Μίχελ θα κάνει εισηγήσεις για παίκτες από κάθε κατηγορία. Ποδοσφαιριστές που μπορούν να αποκτηθούν με αγορά (με πολλά ή λίγα χρήματα), αλλά και δανεικούς με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι. Το σίγουρο είναι, παρότι υπάρχουν και περιπτώσεις νεαρών ταλαντούχων που παρακολουθεί ο ΠΑΟΚ, ότι το βάρος θα πέσει σε έτοιμους παίκτες που θα μπορέσουν να αποδώσουν άμεσα και θα βοηθήσουν τον Δικέφαλο να λύσει τα αγωνιστικά προβλήματά του και κυρίως αυτό του γκολ.

CONVERSATION

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365