Να 'χαμε να λέγαμε , να έχουμε να λεμε!Η πορεία του ΠΑΟΚ στις εγχώριες αλλά και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα μπορούσαμε να πούμε ότι θυμίζει καρδιογράφημα. Η πορεία "καρδιογράφημα" ,άλλωστε, δεν είναι κάτι άγνωστο στους φίλους του Δικεφάλου, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που οι καρδιακοί οπαδοί θα έπρεπε να απομακρύνονται από τις οθόνες!
Αυτά!
Χιούμορ τέλος!

Την περσινή χρονιά ξεκίνησε ένα νέο κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ, το κεφαλαιο Βλάνταν Ίβιτς. Μακριά από τα πισωγυρίσματα των τελευταίων ετών και τις λούπες καταστάσεων ,ο Σέρβος τεχνικός ,αφήνοντας πίσω του μια λαμπρή πορεία ως προπονητής της Κ20 , ανέλαβε την Α' Ομάδα. Για άλλους πολλά υποσχόμενος και για άλλους μαθητευόμενος μάγος. Αυτά λίγη σημασία έχουν ,αναρωτηθήκατε ποτέ πότε ήταν η τελευταία φορά που ο κόσμος του ΠΑΟΚ Μας συμφώνησε στο σύνολο του με κάτι; Ίσως είναι λίγα τα 24 μου χρόνια και δεν θυμάμαι! Ανεξάρτητο κομμάτι είναι οι σύνδεσμοι που χαράσουν χρόνια τώρα λαμπρή και κοινή πορεία!

Φέτος ,αν δεν το πήρατε είδηση, γίνεται κάτι καλό ή έστω γίνεται μία προσπάθεια να βγεί κάτι καλό και κάτι πιο καλό του χρόνου και κάτι καλύτερο την επόμενη χρονιά και πάει λέγοντας. Ο Βλάνταν Ίβιτς το ζεί και το νιώθει και ο κόσμος πρέπει να αγκαλιάσει αυτή την ομάδα συσπειρωμένος και χωρίς τη γκρίνια του παρελθόντος.

Παρατηρούσα εχθές τις αντιδράσεις του κόσμου πριν το 93ο λεπτό και μετά από αυτό. Βρισιές ,κατάρες και τρελό κράξιμο για έναν καλό και δύσκολο αγώνα που δεν είχε καν τελειώσει. Το σκηνικό άλλαξε μετά το 93 , τα πόστ σβήνονταν με την ίδια ταχύτητα που μπήκε το γκόλ του Γκάρυ.
Παρατηρούσα ,επίσης, τα αρνητικά σχόλια για παίκτες μετά από έναν αγώνα νικηφόρο μέσα στην έδρα της Φιορεντίνα, της πιο δύσκολης ομάδας του ομίλου.

Μερικές φορές φαίνεται σαν να ψάχνουν μερικοί από εμάς ,από εμάς τον κόσμο του ΠΑΟΚ εννοώ, λόγους να κράξουν ασταμάτητα.Σε μια ήττα κράζουν όλη την ομάδα , σε μια νίκη συγκεκριμένους παίκτες που μόνο το όνομα τους μπορεί να σταθεί αφορμή για κράξιμο δίχως έλεος.
Να είχαμε να λέγαμε ,λοιπόν, να έχουμε να λέμε..

Τέλος πάντων , εγώ εχθές εκτός από τα παραπάνω αρνητικά είδα και κόσμο που χάρηκε. Πολύ!Αυθόρμητα και αληθινά! Γιατί για εμάς ,που δεν έχουμε κάποιο άλλο κέρδος εκτός από την χαρά που αφήνει μια νίκη, αυτό είναι το ποδόσφαιρο.Μια γιορτή,μια ευκαιρία για συνάντηση,μια αγκαλιά σε ένα γκολ,μια γροθιά σε ένα σύνθημα.Αλλάξτε νοοτροπία,για εσάς ,για εμάς ,για τον ΠΑΟΚ!
ΠΑΟΚ γιατί,γιατί μας βγάζεις την ψυχή;!

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365