«Χρήσιμο τεστ, για το καλύτερο στην Ιταλία»

tzave_serres_featΓια το φιλικό και τον Πανσερραϊκό:

 «Είχαμε αντίπαλο μια καλή ομάδα, αλλά το σημαντικό είναι να ήμαστε έτοιμοι την Πεμπτη. Σήμερα πήραμε κάποια πράγματα από το παιχνίδι. Είναι ωραίο ότι ήρθαμε και παίξαμε με μια ομάδα που αξίζει να παίζει στην πρώτη εθνική. Ωραίο γήπεδο, κόσμο κι εύχομαι να ανέβει. Θα προτιμούσα να έχουμε αγωνιστική για να πάρουμε μια νίκη και να αλλάξει και η ψυχολογία η δική μας, αλλά αυτή είναι η διαδικασία δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι» .

 Για την Εθνική και το γκολ του: «Σίγουρα όλοι είναι χαρούμενοι στην ομάδα και ειδικά όταν σκοράρεις ένα τέτοιο γκολ. Το ποδόσφαιρο όμως αλλάζει γρήγορα, δεν μπορούμε να μείνουμε εκεί. Σίγουρα πάντως αυτό το γκολ θα με ακολουθεί σε περίπτωση που περάσουμε στην Ρωσία» .

Για τους δανεικούς του ΠΑΟΚ στον Πανσερραϊκό: «Σήμερα παίξαμε και με κάποια παιδιά που ανήκουν στον ΠΑΟΚ. Τα πήγαν πολύ καλά και χαιρόμαστε για την εξέλιξη αυτών των παιδιών. Τους εύχομαι του χρόνου να επιστρέψουν στον ΠΑΟΚ» . Για αναμέτρηση στην Φλωρεντία: «Είναι ένα παιχνίδι απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Δεν είμαστε το φαβορί, αλλά πάμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας και να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε» .

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365