Γλύκος: "Η ομάδα με εμπιστεύεται"


Παναγιώτης Γλύκος μίλησε για το καινούργου του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, την βράβευσή του αλλά και το παιχνίδι της Δευτέρας:

Για το νέο του συμβόλαιο: «Είναι κάτι πολύ σημαντικό ότι θα παραμείνω στον ΠΑΟΚ μέχρι το 2019. Το νέο μου συμβόλαιο δείχνει ότι με εμπιστεύεται η ομάδα, ο κ. Σαββίδης, οι συμπαίκτες μου, ο προπονητής. Μου έδωσαν την ευκαιρία να αποδείξω ότι δεν είμαι τυχαία όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα. Θέλω να δικαιώσω με την απόδοση μου όσους με στηρίζουν» .

Για το βραβείο: «Είναι ένα βραβείο, που θα μπορούσε να το έχει ένας άλλος παίκτες. Κρίνει την ατομική απόδοση του καθενός. Είναι κάτι θετικό, βρέθηκα να είμαι εγώ αυτή τη στιγμή. Στη συνέχεια, μπορεί να είναι για κάποιον άλλο αυτό το βραβείο» .

Για τον ανταγωνισμό: «Μπορεί να έχει παίξει ρόλο και αυτό. Είναι και θέμα αυτοπεποίθησης. Νιώθω καλά από την αρχή της χρονιάς. Μου δείχνουν εμπιστοσύνη ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου και αυτό μου δίνει κίνητρο» .

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: «Είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα. Τίποτα δεν είναι εύκολο στο πρωτάθλημα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί για να πάρουμε τη νίκη» .

Δείτε το βίντεο εδώ

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365