Τσίμιροτ: «Δεν θα αλλάξω ομάδα, είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στον ΠΑΟΚ

Τσίμιροτ


Προβληματισμένος από τα τελευταία αποτελέσματα του ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε ο Γκόικο Τσίμιροτ. Ο Βόσνιος μέσος, μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του με αφορμή την ενσωμάτωσή του στην αποστολή της Εθνικής, δήλωσε αισιόδοξος πως η ομάδα θα καταφέρει να βρει και πάλι τον δρόμο της. Επίσης, τόνισε πως άξιζε την κλήση του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του βάσει των τελευταίων εμφανίσεών του ενω στην ερώτηση αν θα άλλαζε ομάδα είπε οτι είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στον ΠΑΟΚ.

 Αναλυτικά: 

 Για τη νέα κλήση του στην Εθνική Βοσνίας: «Πρόσφατα είχα ένα καλό παιχνίδι και περίμενα μία νέα κλήση, θεωρώ πως αυτή ήταν η ανταμοιβή μου».

 Για το παιχνίδι με την Εθνική Ελλάδας στην Αθήνα: «Θα πρέπει να περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Ελλάδα έχει καλή ομάδα, αλλά και εμείς το ίδιο και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Οι Έλληνες έχουν μειονεκτήματα και το πλεονέκτημα για εμάς είναι οι επιθετικοί μας, οι οποίοι είναι σε πολύ καλή κατάσταση»

 Για τα άσχημα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ και την απόσταση του από την κορυφή στη Super League: «Σε αρκετά παιχνίδια είμαι ικανοποιημένος από εμένα, αλλά όχι από τα αποτελέσματα της ομάδας μου. Τα κακά αποτελέσματα μας έχουν φέρει σε μία κρίση, αλλά ελπίζω ότι μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος η κατάσταση θα αλλάξει και πάλι και όλα θα είναι καλά». 

 Για το ενδεχόμενο σύντομα να αλλάξει ομάδα: «Δε θέλω να σχολιάσω τίποτα για αυτό. Παρ’ όλα αυτά αυτή τη στιγμή αγωνίζομαι στον ΠΑΟΚ και είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην ομάδα μου».

CONVERSATION

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365