Ίβιτς: "Η ομάδα ξέρει τι θέλει στον αγωνιστικό χώρο"

nver9943.jpg

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ στο συνδρομητικο κανάλι

Για την σημασία της νίκης: Έχει μεγάλη σημασία, γιατί νικήσαμε μια ιταλική ομάδα που αυτή την στιγμή είναι τριτοτέταρτη στο ιταλικό, μια ομάδα που έκανε την πρώτη της ήττα στο γήπεδο της. Η διαφορά ήταν οτι εμείς ήμασταν συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι απο το πρώτο λεπτό παιχνιδιου να προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε στα τελευταία 2 ευρωπαικά παιχνίδια.

Βέβαια στο ποδόσφαιρο χρειάζεται και τύχη, χθες τις είχαμε είαμε ευκαιρίες όμως ο αντίπαλος είχε κάποια παραπάνω στοιχεία απο εμάς όπως η οργάνωση
Πιστεύω ότι σταθήκαμε καλά, ήμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και καταφέραμε να βγαίνουμε γρήγορα μπροστά, αξιοποιώντας τους χώρους που άφηνε η Φιορεντίνα».

Για το πως θα καταφέρει η ομάδα να αποκτήσει διάρκεια: «Πάντα το έχω αυτό στο μυαλό μου, καθώς η διάρκεια είναι το πιο σημαντικό στο ποδόσφαιρο. Το παιχνίδι συνεχίζεται μετά και από νίκες και από ήττες. Πρέπει να μπαίνεις γρήγορα στην λογική του επόμενου αγώνα. Αυτό θα κάνουμε και τώρα. Καταλαβαίνουμε όλοι ότι το επόμενο παιχνίδι έχει μεγάλη σημασία για εμάς. Χρειαζόμαστε καλά αποτελέσματα και στο πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσουμε να ανεβούμε βαθμολογικά και να φτάσουμε εκεί που αξίζουμε». 

 Για το πόσο εύκολο είναι να επιστρέψει στα ελληνικά δεδομένα η ομάδα, μετά την νίκη στην Ιταλία: «Με τα παιχνίδια να είναι κοντά το ένα με το άλλο δεν έχεις περιθώρια να σκέφτεσαι το προηγούμενο παιχνίδι που έδωσες. Το έχουμε καταλάβει αυτό καθώς παίζουμε από την αρχή της χρονιάς συνεχόμενα παιχνίδια. Ευχόμαστε αυτό να συνεχιστεί και του χρόνου και να μην έχουμε χρόνο αν σκεφτόμαστε τα προηγούμενα παιχνίδια. Η διάρκεια είναι αυτή που καθορίζει μία ομάδα και όλοι προετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι». 

 Για τα χαρακτηριστικά που έβγαλε η ομάδα κόντρα στην Φιορεντίνα και θέλει να τα δει και στο μέλλον: «Είναι η συγκέντρωση. Η συγκέντρωση πρέπει να υπάρχει σε κάθε παιχνίδι, σε κάθε λεπτό. Εμείς αυτό που κάναμε καλά προχθές ήταν ότι ήμασταν συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Έτσι πρέπει να είμαστε σε κάθε παιχνίδι. Στα περισσότερα που δώσαμε μέχρι τώρα το είχαμε, άσχετα αν δεν ήρθαν σε ορισμένα από αυτά τα αποτελέσματα που θέλαμε. Το θετικό είναι ότι η ομάδα παλεύει σε κάθε παιχνίδι για την νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό, όπως δείξαμε και στο Αρτέμιο Φράνκι. Κάποιες φορές δεν μας βγαίνει, αλλά η ομάδα ξέρει τι θέλει στον αγωνιστικό χώρο και έτσι θα συνεχίσουμε».

 Για την ανάγκη της νίκης στην Τούμπα επί της Λίμπερετς: «Καταρχάς πρέπει να ξέρουμε ότι ακόμα και με νίκη μπορεί να μείνουμε εκτός συνέχειας, αλλά μπορεί να περάσουμε και με ισοπαλία. Μέχρι εκείνο το παιχνίδι έχουμε πολλά παιχνίδια να μας απασχολήσουν πρώτα. Η Ευρώπη πάει τώρα στο πίσω μέρος του μυαλού μας». 

 Για τους τραυματίες και το πότε επιστρέφουν: «Παίρνω πληροφορίες από το τεχνικό τιμ και τα νέα είναι ευχάριστα. Σιγά σιγά επιστρέφουν και είναι όλοι σε καλό δρόμο για να προλάβουν την Δευτέρα. Πιστεύω ότι μέχρι τότε θα είναι όλοι καλά». 

 Για τον Ατρόμητο: «Είναι μία καλή και οργανωμένη ομάδα. Έχει έναν προπονητή που γνωρίζω καλά καθώς τον έχω αντιμετωπίσει με την Κ20 του ΠΑΟΚ. Το τελευταίο διάστημα έχουν καταφέρει να πάρουν καλά αποτελέσματα και είναι μία ομάδα που ξέρει τι ζητάει στον αγωνιστικό χώρο. Έτσι ήταν άλλωστε και με τον Δέλλα στον ΠΑΟΚ. Εμείς από την μεριά μας θέλουμε να αντιδράσουμε και μετά την ήττα από την Νέα Σμύρνη και να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα».

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365