Ίβιτς "..ή θα φυγω εγώ ή θα φυγουν κάποιοι αλλοι!"Στα πλαίσια της συνέντευξης Τύπου μετά την σοκαριστική ήττα απο τον Ατρόμητο ο Βλάνταν Ίβιτς ,φανερά επηρεασμένος απο αυτήν, μίλησε για την γενική εικόνα του παιχνιδιού και την απόδοση κάποιων παικτών -χωρίς να γίνεται ιδιαίτερα σαφής- .

Αναλυτά για την γενική εικόνα του παιχνιδιού :
Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κάλο,βάλαμε 2 γκολ ,θα μπορούσαμε να βάλουμε άλλα 2.Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα γύρισαν ανάποδα. Κάποιοι παίκτες έκαναν κάποια λάθη που δεν γίνονται. Περιμένω συζήτηση με τον μεγαλομέτοχο για αν παρουσιάσω ένα πλάνο,ή θα φύγω εγώ ή θα φύγουν κάποιοι άλλοι. Δείτε τις φάσεις του γκόλ και θα καταλάβετε. Αυτά είναι επικίνδυνα πράγματα. Άλλαξα κάποια πράγματα για το σημερινό παιχνίδι και είναι δικό μου λάθος.

Σε ερώτηση για το τι άλλαξε και για την απόδοση των παικτών απάντησε πως άλλαξε κάποιους παίκτες και οτι μερικοί από αυτούς είτε δεν μπορούν είτε δεν θέλουν να είναι αποτελεσματικοί.
Ενώ σχολίασε πως κάποιοι απο τους δημοσιογράφους ίσως γνωρίζουν ποιοι είναι αυτοί. Ωστόσο δεν θέλησε να αναφερθεί στα ονόματα των συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών.

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365