Αποφασισμένος ο Αλαφούζος για Nova: «Δεν θα μπείτε στο γήπεδο!»

Αποφασισμένος ο Αλαφούζος για Nova: «Δεν θα μπείτε στο γήπεδο!»Ο Γιάννης Αλαφούζος επικοινώνησε με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Forthnet Πάνο Παπαδόπουλο και του έκανε γνωστή την απόφαση του Παναθηναϊκού να μην επιτρέψει την είσοδο των συνεργείων της ΝΟVA στο γήπεδο της Λεωφόρου για τη μετάδοση του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την επόμενη Κυριακή (4 Δεκεμβρίου), αν το συνδρομητικό κανάλι δεν αλλάξει στάση!

 Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός επανέλαβε όσα έχουν πει κατ’ επανάληψη οι ομάδες στο συνδρομητικό κανάλι, ότι δηλαδή η απόφαση για την αναβολή του πρωταθλήματος ανήκει για τις δύο πρώτες αγωνιστικές στην κυβέρνηση και για την ενδέκατη αγωνιστική στην Επιτροπή

Εξομάλυνσης και συνεπώς η ευθύνη δεν βαραίνει τις ομάδες, ούτε να υφίστανται αυτές τις συνέπειες. Παράλληλα ο κ. Αλαφούζος κάλεσε τη Nova να καταβάλει τα οφειλόμενα που φέρονται να αγγίζουν προς όλες τις ΠΑΕ τα 6 εκατ. ευρώ, με τον κ. Παπαδόπουλο να δεσμεύεται για απάντηση μέσα στις επόμενες μέρες. Τη Δευτέρα η Super League αναμένεται να στείλει εξώδικο στη Nova ζητώντας την καταβολή των χρημάτων και την Τετάρτη υπάρχει προγραμματισμένη συνεδρίαση της Λίγκας με θέμα τα τηλεοπτικά. Αν οι δύο πλευρές καταλήξουν στα δικαστήρια, θα αξιώσουν εκατέρωθεν τεράστια ποσά. Συγκεκριμένα προβλέπεται ρήτρα 10 εκατ. ευρώ αν η Nova κριθεί υπαίτια για μη καταβολή συμφωνηθέντων χρημάτων στις ΠΑΕ.

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365