Αγαπάμε τon ΠΑΟΚ για το διαφορετικό

Αποτέλεσμα εικόνας για paok uber alles


To ποδόσφαιρο αντικατροπτίζει την κοινωνία που ζούμε.. Αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της και δεν μπορει να είναι κάτι διαφορετικό, δεν θα μπορούσε καθώς σε καμια κοινωνία που έχει πιάσει πάτο δεν έχει ποδόσφαιρο που να το ζηλεύεις, ίσως με εξαίρεση την Λατινική Αμερική οπου εκεί το ποδόσφαιρο είναι το μέσο για την κοινωνική ανέλιξη των ατόμων απο τις πάμφτωχες φαβέλες στην επικρατούσα ελίτ.

Γράφει ο Alexis Ozzy


Πρόεδροι υπόδικοι, με συνοδεία τύπους του κοινού ποινικού εγκλήματος, ομάδες ενταγμένες στο σύστημα, οπαδοί φερέφωνα των διοικήσεων, δημοσιογράφοι που δεν εκφέρουν άποψη από φόβο, δημοσιογράφοι που έχουν κολλητάρια ποδοσφαιριστές(το φαινόμενο παρατηρείται στην ομάδα μας), διαιτητές που σχηματίζουν πυραμίδες και σφάζουν χωρίς αναισθητικό. 

Οπου γυρισεις και κοιτάξεις θα δείς και θα βιώσεις την σήψη, απο τον κρατικό μηχανισμό μέχρι τους μηχανισμούς φασιστών είτε δεξιών είτε αριστερών. Βάλανε λοιπον κάποιον Κουτσουκούμνη αν το λεω και σωστα το όνομα του να φέρει την κάθαρση στο ποδόσφαιρο, ορίζουν και τον Τριτσώνη τον αμέμπτου ηθικής πρασίνων συναισθημάτων να ορίσει διαιτητές. Γελάει ο πλανήτης. Με την αγωνιστική να μη ξεκινάει ντεμεκ ως τρόπος αντίδρασης. Η σήψη μάλιστα είναι η κορυφή του παγόβουνου με την . Με την βία απέναντι στον αδύναμο αλλα και την ντόπα στον κλασσικό αθλητισμό να είναι καθαρά φαινόμενο της εποχής. Ανασφάλιστοι αθλητές στις μικρότερες ομάδες που από έναν τραυματισμό καταστρέφεται η ζωή τους, με χάλια γηπεδική υποδομή, με ένα προιον το οποίο είναι τελείως απαξιωμένο απο τους περισσότερους φιλάθλους στην χώρα. Στο τηγανι βέβαια τα πρόβατα τρώνε το σανό και φυσικά δεν αντιδράνε.

Με οπαδούς της Εθνικής που τραβάνε μαχαίρι για μια τρομπέτα, ντεμεκ για να πάρουν εκδίκηση απο τις μάπες που μαζέψαν στο Μενίδι, με οπαδούς  που σηκώνουν πανό για μια γενοκτονία. Είναι οι ίδιοι οπαδοί που κράτησαν το εκτροφείο του φασισμού στις τάξεις τους ως “no politica” , είναι οι ερυθρόλευκοι οπαδοί που τους κυνηγούσαν οι ΠΑΟΚτσηδες στην Καλλιθέα, ειναι οι ιδιοι που έκαναν την επίθεση στο τρένο. 

Το ελληνικό ποδόσφαιρο βαδίζει λένε προς την κάθαρση, το ερώτημα όμως που απασχολεί ολους εμας του υγείς φιλάθλους, είναι κλάνει ο πεθαμένος. Πως μπορεις να αλλάξεις αυτή την εικόνα όταν η εγκληματική οργάνωση έχει εισχωρήσει τα πλοκάμια της παντού, απο εθνική ομάδα εως εφημερίδες και συνδέσμους οπαδών. Κλείνουν την 4 ντεμέκ για τιμωρία ομως αυτούς τους αφήνουν απείραχτους να κυκλοφορούν ελεύθεροι. Δεν περιμένω τίποτα πραγματικά απο τον Βασιλειάδη που εκλέγεται στον Πειραιά. Εσεις θα πολεμούσατε την διαφθορά την στιγμή που η ίδια η διαφθορά σας τροφοδοτεί με ψήφους?
Η μήπως θα κάτσω να πιστέψω τους αρχιδιεφθαρμένους πράσινους και κίτρινους που ντεμεκ θέλουν την κάθαρση? Ποσες φορες το ΠΟΚ συνασπίστηκε μεταξύ του για να σταματήσει τον μεγάλο ΠΑΟΚ? Πόσες φορες ενώθηκαν οι φιλαθλοι και των 3 ομάδων του κέντρου για να μπορέσουν να σταματήσουν τις ορδές των ΠΑΟΚτσήδων? 

Είμαστε ΠΑΟΚ, ομάδα που γεννά φιλάθλους απο τον κόσμο της και όταν εσείς καταλάβετε τι σημαίνει αυτό, θα μπορέσετε να ξυπνήσετε τον  γίγαντα που βρίσκεται σε χειμερία νάρκη. 


CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365