«Αντιμετωπίσαμε με χαζό τρόπο το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ»

Λανθασμένα αντιμετώπισε η ομάδα του το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και κυρίως τον ΜακΦάντεν υποστήριξε ο προπονητής της Νεπτούνας, Νταΐνιους Αντομάιτις.

 «Nομίζω ότι το μεγαλύτερο μας λάθος το κάναμε στο δεύτερο δεκάλεπτο. Πιστεύω ότι πήγαμε καλά στο πρώτο δεκάλεπτο και στα πρώτα πέντε του δεύτερου δεκαλέπτου, γιατί παίξαμε με τις αδυναμίες του ΠΑΟΚ. Ως το τέλος του ημιχρόνου όμως είχαμε σημαντικό πρόβλημα στο πώς αντιμετωπίζαμε τον ΜακΦάντεν.

Ατομικά και ομαδικά και αυτό ήταν μεγάλο πρόβλημα για εμάς. Το δεύτερο είναι τα πολλά λάθη. Αυτό έδωσε την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να πετύχει εύκολους πόντους, περίπου 20. Ήταν φθηνά λάθη που έδωσαν τη δυνατότητα στον ΠΑΟΚ να έχει τον έλεγχο και να αυξήσει τη διαφορά», ανέφερε και συνέχισε μιλώντας για τον άσο του «Δικεφάλου του Βορρά», Θαντ ΜακΦάντεν: «Είναι κλασσικός σκόρερ. Είδαμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, το είδαν όλοι οι παίκτες, το επισημάναμε ότι αγωνίζεται με επικίνδυνο τρόπο για κάθε ομάδα. Πρέπει να παίζεις έξυπνα στο μπάσκετ. Αντιμετωπίσαμε με χαζό τρόπο το παιχνίδι, ενώ είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε φάουλ, του δώσαμε τη δυνατότητα να πετύχει τρίποντα, να πλησιάσει το καλάθι μας και δεν τον αντιμετωπίσαμε καθόλου σωστά», κατέληξε.

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365