Μαρκόπουλος: «Ο παίκτης δεν είναι μηχανή»Την ικανοποίηση του για τη νίκη αλλά περισσότερο για την αντίδραση που είχαν οι παίκτες του όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ εξέφρασε ο Σούλης Μαρκόπουλος στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Νεπτούνας.

 Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ για μετά το σημερινό παιχνίδι για: -τη νίκη: 


«Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την προσπάθεια και την καλή εμφάνιση που έφερε και το θεμιτό αποτέλεσμα. Θέλαμε αυτή τη νίκη για να έχουμε περισσότερες πιθανότητες να προχωρήσουμε και για αυτό και οι παίκτες πάλεψαν πολύ δυνατά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. 

Το πιο σπουδαίο σημείο του παιχνιδιού ήταν ότι η ομάδα όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ, αντέδρασε πολύ καλά, έπαιξε πολύ καλή άμυνα, έτρεξε στην επίθεση και βρήκαμε σουτ, γυρίσαμε το αποτέλεσμα και το κρατήσαμε ως το τέλος του αγώνα» -το αν αλλάζει το ο τρόπος παιχνιδιού του ΠΑΟΚ από την προσθήκη του ΜακΦάντεν: «Εμείς δεν αλλάξαμε τίποτα. Με το ίδιο στυλ παιχνιδιού συνεχίζουμε. Προσπαθούμε να προσαρμοστεί σε αυτά που θέλει η ομάδα. Κάθε παίκτης έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και αυτά αναλύουμε για να του δώσουμε την ευχέρεια να μας βοηθήσει και να τον βοηθήσουμε και εμείς». 

 -το αν έχει δώσει στον ΜακΦάντεν το ρόλο του ηγέτη: «Σε κάθε παιχνίδι, αν δείτε από την αρχή της περιόδου, διαφορετικοί παίκτες σε διαφορετικές μέρες παίζουν καλά. Ο παίκτης δεν είναι μηχανή. Το θέμα είναι εμείς αν έχουμε σε καλύτερη δυνατή διάρκεια τους παίκτες, να είμαστε όλοι μαζί για να έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

 -το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είχε μικρό αριθμό ασίστ: «Ήταν μια ομάδα που δε μας άφησε να τρέξουμε. Πετύχαμε ορισμένα καλάθια μακριά από το καλάθι των αντιπάλων. Ήξεραν οι αντίπαλοι ότι είμαστε μια ομάδα που παίζει κοντά στο καλάθι, έκλεισαν τη ρακέτα και μας έδωσαν ευκαιρίες να σουτάρουμε. Αυτό κάναμε και ήταν φυσιολογικό να μην έχουμε τις ασίστ που θέλαμε». -το ότι ο Τέιλορ δεν πήρε χρόνο συμμετοχής: «Δεν έχει αλλάξει κάτι. Παίζουν άλλοι παίκτες που νομίζουμε ότι αυτή τη στιγμή είναι πιο έτοιμοι για αυτούς τους αντιπάλους .Είναι και άλλοι παίκτες που δεν παίζουν».

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365