Μίχελ: “Είδα καλούς παίκτες στη Ρουμανία”Ο Λούμπος Μίχελ σε δηλώσεις του στην ρουμανική ιστοσελίδα prosport.ro παραδέχθηκε ότι το ταξίδι του στο Βουκουρέστι είχε μεταγραφικούς σκοπούς .” Η παρουσία μου έγινε για λόγους σκάουτινγκ. Δεν θα ήθελα να δώσω λεπτομέρειες και ονόματα, να πω κάτι περισσότερο παρότι έχει πάρει μεγάλη έκταση το θέμα της παρουσίας μου από τον Τύπο.
Οι σκάουτερ του ΠΑΟΚ έχουν κάνει μια εξαιρετική προεργασία στους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στη Ρουμανία τους οποίους έχουν ήδη παρακολουθήσει ζωντανά περισσότερες από μια φορές και απλά ήθελαν την γνώμη μου για εκείνους που μας ενδιαφέρουν. Δεν θα ήθελα όμως να πω κάτι περισσότερο και να πω ονόματα παικτών που μας προκάλεσαν ενδιαφέρον. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είδα καλούς ποδοσφαιριστές στη Ρουμανία» είπε ο Μίχελ.
Στο σχετικό δημοσίευμα οι Ρουμάνοι αναφέρουν πως ο ΠΑΟΚ συζήτησε για τον Φλορίν Τανάσε πριν ένα δίμηνο περίπου, όταν ο εξτρέμ της Στεάουα ήταν ακόμη τραυματίας και η περίπτωση του δεν προχώρησε. Σημειώνουν πως ο ΠΑΟΚ έχει στο μεταγραφικό του στόχαστρο τους Οβίντιου Ποπέσκου, τον 24χρονο κεντρικός μέσος και τον επίσης κεντρικό μέσο, Αφρικανό, Σαλέι

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365