Έτσι θα κατέβει ο ΠΑΟΚ

Αποτέλεσμα εικόνας για πριγιοβιτς


 Ο Σέρβος «μπόμπερ»,  θα ηγηθεί της προσπάθειας να ανατραπεί το 2-0 της Λεωφόρου και ο ΠΑΟΚ να πάρει αύριο στην Τούμπα την πρόκριση κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Πρίγιοβιτς τις τελευταίες μέρες δείχνει ετοιμοπόλεμος, αλλά ο προβληματισμός του Ιβιτς επεκτείνεται και στην αμυντική γραμμή. Σύμφωνα με τη διαπίστωσή του, ο ΠΑΟΚ δέχεται εύκολα γκολ κι αν το φαινόμενο επαναληφθεί αύριο, τότε το εγχείρημα της πρόκρισης θα δυσκολέψει αφάνταστα. Γιατί σε αυτή την περίπτωση ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να σημειώσει όχι τρία, αλλά τέσσερα γκολ! Ετσι, αναμένονται αλλαγές τόσο στη σύνθεση της μεσαίας γραμμής όσο και στο κέντρο της άμυνας. Εκεί ο Ιβιτς έχει να επιλέξει δύο ανάμεσα στους Μαλεζά, Βαρέλα και Κρέσπο.

Πιθανότατα ο Σέρβος θα αρχίσει με τους Γλύκο κάτω απο τα δοκάρια, την άμυνα θα αποτελούν απο δεξιά προς τα αριστερά οι Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Λέοβατς. πιο μπροστά θα βρίσκονται οι Σάκχοφ και Τσίμιροτ με τον Ουάρντα πιο προωθημένο τον Κάμπος δεξιά τον Ενρίκε αριστερά και κορυφή τον Πρίγιοβιτς

Την αποστολή αποτελούν οι Γλύκος, Σιαμπάνης, Λέοβατς, Μάτος, Κίτσιου, Κρέσπο, Μαλεζάς, Βαρέλα, Τσίμιροτ, Κάνιας, Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Κάμπος, Ουάρντα, Ενρίκε, Ματθαίου, Αθανασιάδης, Πρίγιοβιτς. Εκτός αποστολής έμειναν οι Μπρκιτς, Χαρίσης, Κάτσε, Κουλούρης.

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365