Άσχημα μαντάτα για ΒαρέλαΆσχημα είναι τα μαντάτα για τον Βαρέλα καθώς ο αμυντικός του ΠΑΟΚ θα χάσει τα επόμενα παιχνίδια λόγω της θλάσης στους κοιλιακούς
Η μαγνητική που υποβλήθηκε ο παίχτης έδειξε πως υπέστη ρήξη της απονεύρωσης των κοιλιακών και χαλάρωση του βουβωνικού στομίου.

 Η αποθεραπεία του αναμένεται να διαρκέσει τέσσερις εβδομάδες. Προτιμήθηκε απο το τημ να γινει η επέμβαση ώστε να υπάρξει οσο το δυνατοτερο καλύτερη ανταπόκριση στην αποθεραπεία.


Έπειτα από απόφαση του ιατρικού και του τεχνικού επιτελείου και με τη σύμφωνη γνώμη του ίδιου, ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε λαπαροσκοπική επέμβαση τοποθέτησης πλέγματος. Η αποθεραπεία του αναμένεται να διαρκέσει τέσσερις εβδομάδες. Πρέπει να σημειωθεί πως προτιμήθηκε ο παίκτης να κάνει επέμβαση προκειμένου να έχει ταχύτερη και καλύτερη αποθεραπεία. Αν πήγαινε συντηρητικά θα χρειαζόταν τουλάχιστον έξι εβδομάδες για να επουλωθεί το τραύμα και πάλι δεν θα ήταν σίγουρο πως θ’ αντιμετωπιζόταν πλήρως το πρόβλημα ή ότι δεν θα αντιμετώπιζε ξανά το ίδιο πρόβλημα στο μέλλον.

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365