Βάζει 7.000.000 στον ΠΑΟΚ

ΣΑΒΒΙΔΗΣ


Η έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε χωρίς τελικά να προκύψει κάποια μεγάλη είδηση. Σε αυτήν αποφασίστηκε η νέα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 7.000.002€, που θα καλυφθεί από τον Ιβάν Σαββίδη. 

Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου έχει ήδη, στα πέντε χρόνια που βρίσκεται στον ΠΑΟΚ, βάλει στα ταμεία της ΠΑΕ 72.000.000€, τα οποία του έχουν δώσει και το 80.75% των μετοχών της. Από εκεί και πέρα και από ερωτήσεις που τέθηκαν από μικρομετόχους στον προεδρεύοντα της συνέλευσης Μάκη Γκαγκάτση προέκυψαν κάποιες επεξηγήσεις σε ζητήματα που απασχολούν την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Αναλυτικά όσα είπε ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

 Για το νέο γήπεδο: "Προτεραιότητα είναι η Τούμπα, το μελετάμε σε συνεργασία με την εταιρεία. Η Τούμπα εκτός από συναίσθημα είναι και πολλά άλλα. Το πάρκινγκ, η πρόσβαση, ο συντελεστής δόμησης. Τα μελετάμε όλα...". Για τα επεισόδια στο Βόλο και την ασφάλεια της Τούμπας: Η Τούμπα ήταν παράδειγμα φέτος. Άλλαξε εταιρεία σεκιούριτι. Και στο τελευταίο ματς που φοβόμασταν προβοκάτσια, παρά τα όσα ακούστηκαν, ο κόσμος ήταν παράδειγμα. Υπάρχουν θέματα που μας προβληματίζουν, γι΄αυτό προχωρήσαμε σε αλλαγές. Σε κανένα γήπεδο του κόσμου δεν μπορείς να εγγυηθείς το 100% της ασφάλειας σε γήπεδο με 20-25 χιλιάδες κόσμο. Κάνουμε τα πάντα για την ασφάλεια στην Τούμπα. Στον Βόλο έγιναν επεισόδια που δεν τιμούν κανέναν μας. Ούτε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ούτε την ΠΑΕ ΑΕΚ ούτε τον κόσμο του ΠΑΟΚ ούτε της ΑΕΚ. Είναι καταδικαστέα, μην το επαναλαμβάνουμε. Στον τελικό, η διοργάνωση δεν ήταν ευθύνη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αν ήταν, πιστέψτε με δεν θα γινόταν το παραμικρό..." 

 Για τις συμμαχίες με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ και το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει μπει στη διαδικασία να ασχολείται με ΕΠΟ, διαιτησία και έχει εμπλακεί σε δικαστικές διαμάχες: "Επειδή στον τελικό του 2014 μπήκαν μαζί Σαββίδης- Αλαφούζος στο γήπεδο, δεν σημαίνει ότι έγιναν φίλοι. Δύο άνθρωποι που δεν είναι εχθροί, δεν είναι και φίλοι. Πέρασαν τρία χρόνια από τότε και έχετε δει την κατάληξη. Στόχος του ΠΑΟΚ είναι η κάθαρση, όπως έχει πει πολλές φορές ο Ιβάν Σαββίδης, γι΄αυτό διεκδικούμε αυτά που μας ανήκουν... Από την άλλη η προσπάθεια για την ενίσχυση της ομάδας είναι συνεχής. Φέτος χάσαμε για τρεις βαθμούς το πρωτάθλημα. Του χρόνου δεν υπάρχει άλλος στόχος πέρα από την κατάκτηση του. Το μπάτζετ εκτινάχθηκε και θα συνεχίσουν να έρχονται καλοί παίκτες". 

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε εδώ

INSTAGRAM

Follow @ PAOK365